Национален номер за клиенти
0 700 15 700

Доволни клиенти

Референция от успешното ни партньорство с производителя на минерална и газирана вода ТПК Михалково. Ние сме техният доставчик на стреч фолио и благодарим за препоръката и съвместната работа до момента.

Стреч фолио за ТПК Михалково
Никола Бодуров, началник производство

всички референции »

Йордан Белев: Преди 13 години започнах работа в ТВТ с чинийки за няколко клиента

Начало » Актуално » Йордан Белев: Преди 13 години започнах работа в ТВТ с чинийки за няколко клиента

18.12.2013

Неведнъж сме споменавали с гордост, че текучеството на хора в екипа ни е доста под средното за опаковъчната индустрия в България. Това е изключително предимство за ТВТ, защото поддържаме една чудесна работна среда, в която всеки член на екипа успява да се адаптира и да намери допирни точки с останалите. Важно е и за бизнеса, защото успяваме да инвестираме в своите кадри и да ги обучаваме, което е най-голямото ни преимущество.
 
По повод 20-годишнината на ТВТ решихме да Ви представим някои от "ветераните" в екипа ни. Започваме с Йордан Белев, който в момента е регионален мениджър "Продажби" за Южна България. Той е в компанията вече 13 години.
 
Какво си спомняте от своя първи работен ден в ТВТ?
 
Първият ми работен ден беше на 1-ви Май 2001 г. -  „Ден на труда" ... емблематична дата, поне за мен. Запознах се с г-жа и г-н Тодорови, вълнението беше огромно, току що завършил образованието си  стъпвах на  сцена, която бе напълно непозната за мен,  искрата обаче вече беше запалена.
 
С какви очаквания започнахте работа?
 
В началото, ако трябва да бъда откровен, нямах  големи очаквания, просто знаех че трябва и исках да дам най-доброто от себе си. Все пак това бе първата ми работа и все още единствена, исках да се раздам до край  и просто го направих.  Винаги съм искал в  компанията, с която започва моята професионална  кариера, да работя  в прекрасен екип - намерих го в лицето на първите ми колеги - Димитър и Коля. С тях заедно започнахме да градим офиса в Пловдив, от тях получих огромна помощ и подкрепа за всичко. Не на последно място, очаквах компанията, на която ще се посветя, да ми даде възможност за развитие и професионално кариера.
 
През какви етапи и позиции преминахте през годините?
 
На този етап всичко бе просто: „Червеното ферари“ в лицето на уникалната лада комби, няколко клиента предимно с тарелки,  ежедневни доставки  и така до третата година от постъпването ми в ТВТ. Следващата стъпка в развитието ми беше работата като търговски представител за регион Пловдив. От тук започна истинския сблъсък с действителността на търговията и усетих спецификата  на този бизнес. През 2006 г. поех длъжността регионален мениджър "Продажби" за Южна България (Пловдив,  Стара Загора, Сливен, Бургас, Хасково, Пазарджик) това бе и продължава да бъде истинско предизвикателство и огромна отговорност за мен. Работя в невероятен екип от 7 души -  колеги  и истински професионалисти. Вярвам във всеки един от тях и знам, че заедно можем да постигнем всичко.
 
Кое е най-ценното, което научихте от колегите си?
 
Скромните вълнички на добре свършената работа се наслагват една върху друга и образуват гигантска вълна на огромния успех.
 
Най-голямото предимство на ТВТ е ....?
 
Хората са сърцето на една компания. През всички изминали години фирмата в лицето на г-жа и г-н Тодорови успа да задържи и най-вече амбицира за развитие голяма част от служителите си. Сега ТВТ разполага със силно мотивирани и пряко ангажирани с целите на компанията служители.  Това  безспорно е едно от  най-големите  предимства.   Тук е мястото да благодаря искрено на собствениците на компанията и мои лични ментори, затова че повярваха в мен и ми дадоха възможност да стигна до тук.

Кои са най-интересните проекти/казуси?
 
Проектите, по които съм работил са безбройни, но развитието  на  иновативни продукти винаги е било и ще бъде огромно предизвикателство и истинско удоволствие за мен. Иновацията винаги е по-добра възможност от онова, което е било успешно в миналото. Аз и моят екип откриваме нуждите и предлагаме алтернативни решения на нашите клиенти, като по този начин изграждаме двустранни бизнес отношения в дългосрочен порядък.

Нещо специфично за работата в ТВТ?

Работим заедно в екип и за една кауза, за да сме винаги на гребена на вълната.