Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Отдаденост, дългосрочност, сигурност

Екипът е най-ценният ресурс, който сме натрупали в 29-годишната история на компанията. Изграждаме го с много любов, хъс и вяра. Развиваме ефективна екипна среда и се стремим да поддържаме висока мотивация, позитивизъм и лекота в работата, които да носят спокойствие и стабилност за всички. 

Днес, голяма част от хората работят при нас повече от 10 години. За клиентите ни дългосрочните отношения са важни – познават ни лично, разчитат на нас и на натрупания през годините опит.

Всеки наш успех е плод на проверени знания, силен дух и отношения на човечност и доброта.

„Ако не се погрижиш първо за здравето и щастието на хората, няма как да очакваш те да си вършат работата с ентусиазъм, качествено и отговорно.“
Основатели на TVT

Отнасяме се с внимание към всеки

Търсим баланс, хармония и оптимизъм в ежедневните си контакти както с клиентите, така и помежду си.

Развиваме се като личности и професионалисти

Работим по 4D системата на НАСА за изграждане на лидери и ефективни екипи. Създаваме среда на доверие, в която всеки е свободен и насърчаван непрестанно да реализира потенциала си.

Всички сме равнопоставени

Приемаме различията си и намираме ценното у всеки човек. Споделяме общи интереси, спазваме поетите ангажименти и отдаваме нужната признателност на колегите, с които работим.

Изслушваме се и се подкрепяме

Умеем да вникваме в гледната точка на другия и заедно изграждаме прозрачни и лесни за следване процеси. Работим в среда с ясни и чисти взаимоотношения.

Разбираме се и работим с усмивка

Винаги намираме време и поводи да се забавлявамеВярваме, че удовлетвореността от работата ни прави по-продуктивнилоялни и отговорни.

Висш мениджмънт

tvt-7293web-1

Ваня Тодорова
Управител                    

tvt-7471web

Тодор Тодоров
Управител

4-FInal-m4v-image 7

Теодора Палаурова
Финансов мениджър

tvt-7088web

Габриела Тодорова
Мениджър оперативно управление

Търговска и инженерна сила

Администрация

Оперативна дейност