Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Нови партньорства и нови технологии: Още една причина да ни се доверите

Имаме удоволствието да ви представим две компании, производители на високотехнологични решения в опаковането, с които предстои да реализираме смелите идеи на нашите клиент.

Bocedi Srl e производител на автоматизирани системи за опаковане със стреч и шринк хууд. След повече от 50 години опит, усъвършенстване и постоянна работа, днес компанията е лидер в дизайна и производството на автоматизирани решения за опаковане в края на производствената линия. Изцяло произведени в Италия, преминали през множество вътрешни тестове, патентованите автоматизирани системи на Bocedi Srl постигат изключителни резултати по отношение на здравина, себестойност и визия. Автоматизираните системи за опаковане на палета с чембер и стреч хууд могат да се използват самостоятелно или в комбинация. За производителите на чупливи материали и бяла техника производителят е разработил автоматизирана система за опаковане с шринк хууд, която осигурява безупречна опаковка без пряк контакт между машината и продукта.

Пълното роботизиране на палетизирането в края на производствената линия е възможно, благодарение на високотехнологичните системи на Europack Srl. Повече от 20 години Europack Srl трупат опит в дизайна и производството на end-of-line палетизиращи системи съобразени с нуждите на клиентите. Предлагат роботизирани системи снабдени с революционната система K.E.R.S., която спестява до 70% разход на електричество. Сериите Winner и Winner Green сме представили тук.

Повече информация за тези и други решения за автоматизация на вашето производство може да получите на 0700 15 700 или на office@tvt.bg. В youtube каналът може да се запознаете с различни автоматизации, реализирани от ТВТ.

Следете нашата страница във facebook и профил в linkedin, за да разберете повече за първите български производители, които избраха да се доверят на колаборациите TVT & Bocedi и TVT &Europack. .

Share Post: