Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Отличаваме се с навременен, индивидуализиран и висококачествен сервиз

Когато се сблъскате с неефективност в опаковането и ви липсва информация за добри решения, можем да ви съдействаме с консултация. Екипът ни от инженери е добре подготвен, за да направи тестове и да помогне за намирането на обективно решение. 

В подобна ситуация ни потърси и наш клиент, производител в бутилиращата индустрия, с изградено име на националния пазар и широко покритие в големи и малки населени места. 
Обърна се към нас търсейки решение за проблем със съхранение на продукцията си.  Казусът, с който се сблъсква е, че продукцията му е компрометирана още в складовото пространство поради нестабилност на палетата. Сподели с нас, че тъй като опаковъчния материал губи разтегателните си свойства, палетата се разпиляват и продукцията бива увреждана. Проблемът води до по-голяма консумация на опаковъчни материали, завишени разходи, нарушен търговски вид и нужда от допълнителни ресурси.

Какво направихме?

  • Проучихме в дълбочина стъпките и ресурсите в процеси, поради презумпцията на клиента, че проблемът идва от опаковъчните консумативи, които използва. 
  • След оглед на материалите и процесът препоръчахме консултация с инженерни ни екип. 

 

  • След проведена консултацията и предишния одит на процеса, заключението ни е, че проблемът е в машината. Препоръчваме комплексно сервизно решение, което включва софтуерни промени и замяна на няколко части на машината.

Резултати за клиента

Партньорът ни постига целите си и остана доволен от креативното и икономично решение, което му предложихме. В резултат на предприетия ремонт и настройка на машината, бяха намалени обиколките при опаковане от 32бр. на 25бр. Същевременно постигнахме по-добър и здрав краен продукт без опасност за повреда на продукцията.

Нашият сервиз в тази ситуация положи основите за дългосрочно партньорство и съвместна работа по много бъдещи проекти.

20%

Икономия от опаковъчния материал.

100%

Oтстраняване на проблема при съхраняване.

До нула

вътрешните рекламации.

Share Post: