Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Какви са последните технологични тенденции при машините и консумативите за опаковане с фолио

Предлагаме иновативни опаковъчни решения в подкрепа на клиенти си

Ние сме водеща българска компания за иновативни висококачествени опаковъчни решения. Отдадени сме на откриването и разбирането на мотивите, които променят пазара, и предоставяме адекватни инструменти за адаптирането на всеки бизнес към тях. Заставаме уверени и стабилни до своите партньори, с които работим на основата на професионализъм, гъвкавост, чистота и ефективност. Всеки наш успех е плод на проверени знания, силен дух и отношение, на човечност и доброта.

Новите тенденции в сектора

Пандемията от COVID-19 провокира всички сектори на световната икономика. Наред с това новото предизвикателство пред компаниите е да бъдат по-екологични, по-отговорни, по-приобщаващи и по-динамични. Всеки наш клиент има индивидуални нужди, бизнес цели и готовност за инвестиции. Ние имаме опита и професионалните компетенции да предложим и да изберем заедно приложимите решения.  

Изготвихме и реализирахме над 800 индустриални проекта. [+] Именно чрез тях постигнахме отлични резултати по отношение на: 

  • редуциране на необходимото място за съхранение;  
  • по-ниски дължими екотакси; 
  • по-голяма сигурност и безопасност. 

Все повече расте броят на клиентите ни, които търсят екологични материали и биопродукти.

Изградена стабилна партньорската мрежа за устойчиви решения

Сътрудничим си с компании, ангажирани с устойчиво развитие в съответствие с директивите на ЕС, а именно – опазване на околната среда, намаляване на отпадъците и подобряване на качеството на живот. Броят на нашите външни партньори от Европа, Азия и Америка непрекъснато расте. Заедно с тях предоставяме на клиентите си широка гама специални по структура и качества консумативи, част от които са патентовани и единствени по вида си. Представител сме на доказан производител на високотехнологични бариерни фолиа

Подкрепяме смелите проекти и се гордеем с тях

Ежедневно ни се доверяват над 2000 партньори от различен мащаб, опериращи в различни индустрии. Всеки един има своите предизвикателства, а ние заставаме неотлъчно до него в реализирането и на най-смелите му идеи в конкурентния пазар. Съвместно постигнатите резултати са основа за съществуване на трайни бизнес отношения. Тайната на нашия успех се нарича доверие и професионализъм. Бъдещето принадлежи на тези, които са стъпили на здрава основа и умеят да се адаптират към днешната реалност. На тези, които разчитат на знанията си, придобити от опита и проверени от постоянния обмен на информация. На тези, готови да извървят пътя от Аз към Ние.

Share Post: