Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Устойчиво решение за високи стандарти и безкомпромисни изисквания

Когато си пазарен лидер и работиш с клиенти от цял свят, жонглирането с разнообразните им изисквания, специфики и високи стандарти се превръща в ежедневие. Наш клиент, мащабен производител в земеделската индустрия, търсеше подходящ вариант да отговори на изискването на презокеанските си партньори за 100% екологична опаковка, която в същото време да задържи товара стабилен и неповреден по време на транспорта в контейнерите. 

Условията, в които пътува стоката, са усложнени от образуването на конденз заради големите температурни амплитуди през деня и нощта, както и заради липсата на всякакъв вид полиетилен в първичната и транспортна опаковка.  

Какво направихме?

  • Срещнахме се с представители на компанията, които ни разказаха подробно за изискванията на клиентите си, необходимите сертификати и стандарти. 
  • Запознахме се със спецификата на продукта и детайлно проучихме условията, в които се транспортира.  
  • Разгледахме наличното оборудване, материалите, които използват, и цялостния процес на опаковане и експедиция.  

 

  •  Проучихме възможностите и предложихме комплексно решение, което да отговоря на високите изисквания на международните клиенти – 100% екологичен и водоустойчив продукт с всички необходими сертификати за качество и употреба.  

Резултати за клиента

Успяхме да подсигурим на клиента непрекъснат процес на опаковане с наличното автоматизирано индустриално оборудване и техника.

  • Нашият клиент продължи да извършва презокеански доставки, като сведе до нула брака на продукция заради повреда при транспортирането.  
  • След внедряването на комплексното решение, клиентът оптимизира мястото за съхранение на опаковъчни материали, реализирайки икономия до 400% за дървени скари за транспорт и успявайки да постигне по-добра рентабилност по отношение на транспортен разход за единица товар.

Share Post: