Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Имаме решение и за ограничени пространства

Индивидуалният ни подход се отличава освен във взаимоотношенията ни с клиентите, но и в проектните решения, които намираме. Можем да споделим случай за голяма международна търговска верига, която потърси специфично решение за седмичното опаковане на микс палета в ограничено пространство. 

Потърсиха ни като единствен утвърден доставчик в тяхната система за стреч. Споделиха, че палетата, които изпращат към всеки филиал, са с различен брой стока и размер, което налага всяко от тях  да се опакова индивидуално.  

Какво направихме?

  • Запознахме със спецификата на казуса – продуктите, които опаковат, пространството, където опаковат, брой хора, време за опаковане, и нуждите на клиента.
  • Предварително бяхме подбрали няколко продукта, а след първоначалния одит избрахме мини стреч фолио, специално производство. 

 

  • За по-голямо удобство им предложихме да ползват и дръжка, за да получат оптимална бързина.

Резултати за клиента

С предложеното фолио работниците много по-лесно и бързо успяват да опаковат микс палета в случаите, в които не разполагат с място и още един чифт ръце на колега.  Решението оптимизира работната сила, разходите за материали и времето на всички, въвлечени в процеса.

Share Post: