Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Посрещаме специфичните ви нужди във всяка ситуация

Български производител на маркучи и шлаухи за душ, ориентиран към чуждестранни пазари, се нуждае от специфични опаковъчни материали за производството и съхранението на изделията си. Предвид нестандартните изисквания към продукта по отношение на вид, материал и размер се обръща към доставчик в Турция. 

 Това решение води до допълнителен ресурс и координация на навременни доставки и допълнителни  транспортни и митнически разходи. Желанието му да бъде по-ефективен и гъвкав го кара да потърси вариант да закупува тези материали от вътрешен пазар. 

Какво направихме?

  • Срещахме се с представители на компанията, за да се запознаем с опаковъчния процес, да обсъдим оптималния размер продукти за ефективна и лесна работа и  да коментираме нужните обеми. Видяхме и наличното оборудване, което е ключов елемент за правилното калибриране на необходимия им продукт.  
  • Координирахме с производствения ни отдел възможностите и ресурсите за изработване на опаковъчен материал по индивидуални размери на клиента.   

 

  • Предложихме мострени продукти, които да бъдат тествани преди одобрение.

Резултати за клиента

Клиентът избра нашето предложение и започна да изпраща регулярни поръчки към нас. Покрихме всички плюсове на работата с местен доставчик, без да се прави компромис с качеството или да има нужда да инвестира допълнително в оборудване или администриране на документи за внос. Клиентът ни отчете нула прекъсвания на производствения процес заради липса на опаковъчен материал или забавена доставка за периода между първата доставка и следващата ни среща.   

Share Post: