Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Комплексна доставка – стратегията на успешните фирми

Като компания, която поддържа база с голям брой артикули, познаваме предизвикателствата на работата с много доставчици. В желанието си да се справи с едно от тях, наш клиент избра стратегия на комплексни доставки. Клиентът е производител и асамбльор на велосипеди, лидер на европейския пазар и с множество международни клиенти.
За тази цел, има нужда от доверен партньор, който може да поеме отговорност за координацията на различните артикули, да организира транспорта им и да работи в синхрон с производствените планове. Покани ни да разговаряме, виждайки в нас реномиран доставчик, с разнообразно портфолио, отговарящ на всичките му изисквания.

Какво направихме?

  • Екип от търговския ни отдел проведе консултативна среща, на която събра информация за нуждите и специфичните изисквания на клиента. Научихме кои са тесните гърла в доставките и се запознахме с производствения процес.  
  • Изготвихме селекция от подбрани продукти и се свързахме с производители на по-специфичните материали, за да изпълним комплексната доставка.  
  • Направихме цялостното предложение на клиента, с детайли по отношение на поръчки и доставки, за да отговорим на неговите очаквания за синхрон и координация. 

Резултати за клиента

След като прие и приложи изготвеното от нас предложение, клиентът ни сподели, че е минимизирал броя на доставчиците си до оптимални нива и е намалил наполовина времето за изготвяне и изпращане на поръчки. Освен това отчита, че е свалил разхода за опаковъчни материали с до 25% благодарение на подходящата комбинация от продукти, която му осигуряваме. 

Това успешно съвместно партньорство ни прави и първия избор за тях, когато възникнат нови нужди или обстоятелства в опаковъчните процеси на компанията. 

Share Post: