Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Използвайте цветовете: лесно като детска игра

Намирането на умни решения чрез консултации е част от силата на TVT. Един интересен пример е наш клиент, производител на мебели и интериорни решения, който изнася над 40% от продукцията си за Европа, Близкия Изток и Африка. Партньорът ни работи като подизпълнител за големи и реномирани вериги, чийто крайни клиенти правят над 50% рекламации на продуктите му. 

Той се свързва с нас, за да сподели за причината на рекламациите: голям брой грешки при окомплектоване на дребните детайли. Поради тези чести неточности репутацията и договорните отношения с най-големите му клиенти са поставени под въпрос. 

Какво направихме?

  • След консултацията клиентът прие идеята и я внедри при следваща заявка. 
  • Заедно с производителя на пликове установихме оптималната форма, разфасовка и позициониране, за да бъде процесът бърз и ефективен.
  • Направихме тестове с различни видове ширини тиксо, за да намерим оптималното решение, за да запазим разходната норма и едновременно да осигурим стабилност на стоката. 
  • Допълнително препоръчвахме да се ограничи достъпа до тиксото, за да се елиминира възможността след отваряне на стоката кашонът да се затвори без следа. 

Резултати за клиента

Предложеното решение не е част от продуктовата листа на TVT, но води след себе си 8 години открито партньорство и висока степен на доверие. 

 

Рекламации

Да намали рекламациите в приемливи граници.

Разходи

Да редуцира разходите за спешен транспорт за допълване на липсващи детайли.

Партньорство

Да защити името си на доверен партньор.

Share Post: