Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Ние ще сме до вас, за да ви помогнем да използвате пълния потенциал на избраните опаковъчни материали и оборудване  

Случвало ли ви се е да купите нещо, което въпреки отличните си характеристики, не отговаря на очакванията и обещанията? В тези моменти съвсем малко съдействие от професионалисти е достатъчно, за да получите пълния потенциал на вашата  покупка. Производител на аксесоари за отглеждане на животни с множество обекти в страната се свърза с нас, тъй като не отчиташе очакваните икономии от специален опаковъчен продукт. 

Клиентът беше закупил материал от производител в чужбина с обещание за гарантирана оптимизация на разходите. Заради нестабилните цени на суровините и общата криза на пазара, клиентът беше неудовлетворен от ефективността на опаковъчния материал и търсеше алтернативи и професионална подкрепа.

Какво направихме?

  • Срещнахме се с клиента, за да изследваме и проучим характеристиките на целия опаковъчен процес, материалите, които използва, и оборудването, с което разполага. Направихме тестове на място, като проследихме и измерихме различни показатели и параметри.   
  • По време на консултацията установихме, че основна хардуерна част не работи, което води до неоптимално разтягане на  материала, завишени разходи и консумация и невъзможност да се усвои целия капацитет на избрания продукт.  

 

  • Предложихме на клиента два типа решение: да се запази сегашното оборудване и да добави подходящ материал, с който да намали разхода; или комплексно решение: ново, по-добро оборудване и материал, който да позволи още по-добри оптимизации.   

Резултати за клиента

Клиентът избра да инвестира в ново оборудване и в комбинация с правилно подбрания материал успя да достигне до 85% оптимизация на разхода. Отличните резултати го убедиха да стартира програма на актуализация на оборудването във всичките четири производствени обекта. 

Share Post: