Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Когато едно е повече от седем

Нашите автоматични решения предоставят дългосрочни възможности за подобряване на ефективността. Наш клиент, специализиран производител на храна за диви птици, лидер и износител в над 20 европейски държави, ни сподели за нуждата си да подобри бързината на опаковане на своята продукция.

Той разполага със 7 полуавтоматични машини, с които постига незадоволителни за него резултати.

Какво направихме?

  • Срещнахме се с различни представители на компанията, с които да анализираме текущото състояние на машините и да определим параметрите, които целим да постигнем в бъдеще. 
  • Анализирахме нуждата на клиента и предложихме опция за автоматизация с висока добавена стойност. 


  • Предложихме автоматична линия, която има потенциал да надмине общата производителност на всички седем машини, с които клиентът работи до момента. 
  • Производителят взе решение да инвестира в предложеното от TVT решение.

Резултати за клиента

Бързината на опаковане се е подобрила значително с възможност да достигне 75 опаковани палета за час (спрямо 63 с предходното оборудване). В допълнение получава 100% гаранция на всички части и елементи срещу механични повреди от гризачи, което е често срещан риск в неговия бранш. На трето място, но не и по важност, изборът му на една автоматизирана линия създава условия за еднакво опаковани палета — важна характеристика в контекста на необходимостта от стандарт за опаковано пале за различните магазини по света.

Заедно с клиента постигнахме:

85%

Намаляване с 85% на нуждата от поддръжка, сервиз и профилактика на машините;

20%

20% подобрение на общата производителност.

Share Post: